Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Enzymatic Transformation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
197.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Soundar Divakar / Einband: Kartoniert |
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Food Proteins: Processing Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
261.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Milk Proteins: From Expression to Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
176.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Alternative Proteins: Safety and Food Security Considerations
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Wirtschaft / Recht |
240.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins and Lipids
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Biophysical Chemistry of Proteins: An Introduction to Laboratory Methods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
159.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Engelbert Buxbaum / Einband: Kartoniert |
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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1B: Proteins: Applied Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
260.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Protein Folding Kinetics: Biophysical Methods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
179.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bengt Nölting / Einband: Gebunden |
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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
237.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Analytical Techniques in Biochemistry and Molecular Biology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
237.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Rajan Katoch / Einband: Gebunden |
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Bioactive Food Proteins and Peptides: Applications in Human Health
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Ratgeber |
116.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Bioactive Food Proteins and Peptides: Applications in Human Health
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Ratgeber |
372.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization
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Ratgeber |
286.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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MACPF/CDC Proteins - Agents of Defence, Attack and Invasion
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
222.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Proteins and Peptides: Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications
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Wirtschaft / Recht |
285.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
70.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Michele Barone / Einband: Kartoniert |
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Milk proteins for delivery of food micronutrients: Polyphenol-milk protein conjugation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
57.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert |
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Food Proteins: Properties and Characterization
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
471.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Allergy Matters: New Approaches to Allergy Prevention and Management
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
135.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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A Guide to Protein Isolation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
158.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: C. Dennison / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Analytical Chemistry: Volume 1: Water, Proteins, Enzymes, Lipids, and Carbohydrates
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
305.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Steven J. Schwartz / Einband: Gebunden |
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