Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Food Proteins and Lipids
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
116.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization
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Ratgeber |
286.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins and Peptides: Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications
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Wirtschaft / Recht |
285.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins: Processing Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
261.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Proteins: Properties and Characterization
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
471.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Safety of Proteins in Agricultural Biotechnology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
276.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Science and Food Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
71.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Anil Bukya / Einband: Kartoniert |
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Functionality and Food Applications of Plant Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
133.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Functionality of Proteins in Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Joseph F. Zayas / Einband: Gebunden |
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Functionality of Proteins in Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Joseph F. Zayas / Einband: Kartoniert |
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Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
249.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Food Analytical Chemistry: Volume 1: Water, Proteins, Enzymes, Lipids, and Carbohydrates
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
305.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Steven J. Schwartz / Einband: Gebunden |
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High Pressure Bioscience: Basic Concepts, Applications and Frontiers
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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MACPF/CDC Proteins - Agents of Defence, Attack and Invasion
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
222.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Maize: Nutrition Dynamics and Novel Uses
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
179.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Marine Proteins and Peptides: Biological Activities and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
261.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Milk proteins for delivery of food micronutrients: Polyphenol-milk protein conjugation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
57.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert |
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Milk Proteins: From Expression to Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
176.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Mineral Containing Proteins: Roles in Nutrition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
158.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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New and Developing Sources of Food Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: B. J. F. Hudson / Einband: Kartoniert |
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New and Developing Sources of Food Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: B. J. F. Hudson / Einband: Gebunden |
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