Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Food Allergens: Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
153.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Allergens: Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
153.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Safety Management: Implementing a Food Safety Program in a Food Retail Business
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Hal King / Einband: Gebunden |
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Food Fraud Prevention: Introduction, Implementation, and Management
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: John W. Spink / Einband: Gebunden |
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Food Safety = Behavior: 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance
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Psychologie / Pädagogik |
82.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Frank Yiannas / Einband: Kartoniert |
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Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
92.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
146.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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The Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
128.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Safety in Poultry Meat Production
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
260.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Retail Food Safety
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
69.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Safety = Behavior: 30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
76.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Frank Yiannas / Einband: Gebunden |
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Food Traceability: From Binders to Blockchain
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
135.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Foodborne Pathogens: Virulence Factors and Host Susceptibility
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
215.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Safety Economics: Incentives for a Safer Food Supply
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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The Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
109.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Foodborne Pathogens: Virulence Factors and Host Susceptibility
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Practicing Antifragile Food Safety: Developing a Culture that uses Small Failures to Improve Food Safety
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
158.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Scott Hood / Einband: Gebunden |
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Quantitative methods for food safety and quality in the vegetable industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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