Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Global Food Security and Supply
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
88.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Wayne Martindale / Einband: Kartoniert |
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Intelligent Agrifood Chains and Networks
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Wirtschaft / Recht |
218.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Vasileios Zeimpekis / Einband: Gebunden |
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Food Allergen Testing: Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques
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Ratgeber |
200.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain
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Ratgeber |
197.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: William H. Sperber / Einband: Gebunden |
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Handbook of Sustainability for the Food Sciences
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
265.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Rubén O. Morawicki / Einband: Gebunden |
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Sustainability Challenges in the Agrofood Sector
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
268.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Guide to US Food Laws and Regulations
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Wirtschaft / Recht |
108.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Genetically Modified and non-Genetically Modified Food Supply Chains: Co-Existence and Traceability
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
232.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Yves Bertheau / Einband: Gebunden |
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Practical Ethics for Food Professionals: Ethics in Research, Education and the Workplace
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Wirtschaft / Recht |
289.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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The BRC Global Standard for Food Safety: A Guide to a Successful Audit
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Wirtschaft / Recht |
128.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ron Kill / Einband: Kartoniert |
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Food and Drink - Good Manufacturing Practice: A Guide to its Responsible Management (GMP6)
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Wirtschaft / Recht |
165.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Louise Manning / Einband: Kartoniert |
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Sustainable Retail Refrigeration
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Ratgeber |
235.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Evolution of Social Ties around New Food Practices
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
182.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Gilles Sere de Lanauze / Einband: Gebunden |
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The 10 Principles of Food Industry Sustainability
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Wirtschaft / Recht |
95.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Cheryl J. Baldwin / Einband: Kartoniert |
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