Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
|
|
Food Bites: The Science of the Foods We Eat
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
40.50 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Richard W. Hartel / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Anti-inflammatory Nutraceuticals and Chronic Diseases
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
216.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Quality Assurance in Analytical Chemistry: Training and Teaching
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
104.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Polyphenols, Wine and Health: Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th¿16th April, 1999
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Modern Magnetic Resonance: Part 1: Applications in Chemistry, Biological and Marine Sciences, Part 2: Applications in Medical and Pharmaceutical Scien
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
994.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Class 1 Oxidoreductases II: EC 1.1.1.51 - 1.1.1.154
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
391.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Quality Assurance in Analytical Chemistry: Training and Teaching
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
89.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Brown Rice
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Advances in High Pressure Bioscience and Biotechnology II: Proceedings of the 2nd International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnolo
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
355.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Bioorganic Phase in Natural Food: An Overview
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
147.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Food Materials Science: Principles and Practice
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Brewing Microbiology
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
207.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Fundamentals of Cheese Science
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
207.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Patrick F. Fox / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Food Allergens: Biochemistry and Molecular Nutrition
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
139.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Tanja Cirkovic Velickovic / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
169.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Polysaccharide-based Fibers and Composites: Chemical and Engineering Fundamentals and Industrial Applications
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
135.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Food Allergens: Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
153.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
The Role of Plant Pathology in Food Safety and Food Security
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
|
|
|
|
|
Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
189.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
237.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
|
|
|
|
|
Chemical Sensors: An Introduction for Scientists and Engineers
|
Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
|
Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Peter Gründler / Einband: Kartoniert |
|
|
|
| / 30 |