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How to Find a Job and Keep it
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Psychologie / Pädagogik |
14.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Simon Boyle / Einband: Kartoniert |
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BILLION DOLLAR BURGER: Inside Big Tech's Race for the Future of Food
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Wirtschaft / Recht |
18.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Chase Purdy / Einband: Kartoniert |
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Regenesis: Feeding the World without Devouring the Planet
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
18.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: George Monbiot / Einband: Kartoniert |
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Sorting the Beef from the Bull: The Science of Food Fraud Forensics
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Ratgeber |
19.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Nicola Temple / Einband: Kartoniert |
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Brain Food: How to Eat Smart and Sharpen Your Mind
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Ratgeber |
19.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lisa Mosconi / Einband: Kartoniert |
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Gastrophysics: The New Science of Eating
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Ratgeber |
19.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Charles Spence / Einband: Kartoniert |
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How the World Really Works: A Scientist’s Guide to Our Past, Present and Future
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Geschichte / Politik / Kultur |
19.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Vaclav Smil / Einband: Kartoniert |
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Numbers Don't Lie: 71 Things You Need to Know About the World
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
19.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Vaclav Smil / Einband: Kartoniert |
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The Missing Ingredient: The Curious Role of Time in Food and Flavour
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Soziologie |
20.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jenny Linford / Einband: Kartoniert |
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Eat Like a Human: Nourishing Foods and Ancient Ways of Cooking to Revolutionise Your Health
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Soziologie |
20.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bill Schindler / Einband: Kartoniert |
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Food Inc.: A Participant Guide (Media tie-in) - How Industrial Food is Making Us Sicker, Fatter, and Poorer-And What You Can Do About It
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Ratgeber |
20.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Karl Weber / Einband: Kartoniert |
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Seeds of Science: Why We Got It So Wrong On GMOs
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
20.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mark Lynas / Einband: Kartoniert |
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The Great Plant-Based Con: Why eating a plants-only diet won't improve your health or save the planet
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Ratgeber |
22.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jayne Buxton / Einband: Kartoniert |
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FIZZ: The Beginner's Guide to Making Natural, Non-Alcoholic Fermented Drinks
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Elise van Iterson / Einband: Kartoniert |
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Tasting Cider: The CIDERCRAFT® Guide to the Distinctive Flavors of North American Hard Cider
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Ratgeber |
25.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Erin James / Einband: Kartoniert |
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Wild Winemaking: Easy & Adventurous Recipes Going Beyond Grapes, Including Apple Champagne, Ginger–Green Tea Sake, Key Lime–Cayenne Wine, and 142 More
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
25.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Richard W. Bender / Einband: Kartoniert |
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101 Craft and World Whiskies to Try Before You Die (2nd edition of 101 World Whiskies to Try Before You Die)
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Ratgeber |
27.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ian Buxton / Einband: Gebunden |
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Billion Dollar Burger: Inside Big Tech's Race for the Future of Food
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Romane, Erzählungen, Gedichte |
27.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Chase Purdy / Einband: Kartoniert |
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Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat
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Ratgeber |
29.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bee Wilson / Einband: Gebunden |
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Eat Like a Human: Nourishing Foods and Ancient Ways of Cooking to Revolutionise Your Health
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Soziologie |
29.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bill Schindler / Einband: Kartoniert |
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Why We Eat: Unravelling the mysteries of nutrition and metabolism
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29.90 |
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Buch |
ANGEKÜNDIGT (April 2025) Sprache:
Englisch / Autor: Dr Kevin Hall / Einband: Kartoniert |
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Cocktails, Mocktails, and Garnishes from the Garden: Recipes for Beautiful Beverages with a Botanical Twist (Unique Craft Cocktails)
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Ratgeber |
30.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Katie Stryjewski / Einband: Gebunden |
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