Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Green Chemistry in Food Analysis: Conventional and Emerging Approaches
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
265.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Chromatography and Capillary Electrophoresis in Food Analysis
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Ratgeber |
124.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Hilmer Sorensen / Einband: Gebunden |
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Food Contaminants and Residue Analysis: Volume 51
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
418.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Yolanda Picó / Einband: Gebunden |
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The Analysis of Food and Drugs: Part II. - Chemical and Biological Analysis of Water
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Cresacre George Moor / Einband: Kartoniert |
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Food Engineering, Production and Analysis
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
184.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
331.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Consumer Response to Food Quality in Pakistan: An Analysis of Household Food Consumption
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Wirtschaft / Recht |
77.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Abbas Ullah Jan / Einband: Kartoniert |
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A course in food analysis
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Geschichte / Politik / Kultur |
19.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Andrew Lincoln Winton / Einband: Kartoniert |
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Food analysis: typical methods and the interpretation of results
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Geschichte / Politik / Kultur |
31.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: A. G. Woodman / Einband: Kartoniert |
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NMR Spectroscopy in Food Analysis
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Ratgeber |
263.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Apostolos Spyros / Einband: Gebunden |
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Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
345.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Hazard Analysis and Risk Based Preventive Controls: Building a (Better) Food Safety Plan
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
176.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Patricia A Wester / Einband: Gebunden |
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Advances in Food Analysis Research
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
409.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Ethnobotanical Analysis of Wild Food Plants Traditionally Collected and Consumed
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
255.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Strukturanalytik organischer und anorganischer Verbindungen: Ein Übungsbuch
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
59.50 |
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Buch |
Sprache:
Deutsch / Autor: Jürgen Popp / Einband: Kartoniert |
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BIOPHYSICAL ANALYSIS OF AGRICULTURAL PRODUCTION IN GHANA: HISTORY AND POTENTIAL FOR FOOD SELF-SUFFICIENCY
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Soziologie |
64.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Amos Quaye / Einband: Kartoniert |
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Bioresponse-Linked Instrumental Analysis
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
70.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bertold Hock / Einband: Kartoniert |
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Analysis of Pesticides in Food and Environmental Samples, Second Edition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
70.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Food Safety Chemistry: Toxicant Occurrence, Analysis and Mitigation
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Ratgeber |
240.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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High-Resolution Continuum Source AAS: The Better Way to Do Atomic Absorption Spectrometry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
200.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bernhard Welz / Einband: Gebunden |
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Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
161.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Trust in Food: A Comparative and Institutional Analysis
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Soziologie |
69.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: M. Harvey / Einband: Kartoniert |
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