Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
237.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Milk Proteins: From Expression to Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
176.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
70.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Michele Barone / Einband: Kartoniert |
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Milk proteins for delivery of food micronutrients: Polyphenol-milk protein conjugation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
57.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert |
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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Properties of Milk Proteins Modified by Transglutaminase: Physico-Chemical Properties
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
92.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Neama Said Ali Mohamed Farrag / Einband: Kartoniert |
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Reduction of Milk Proteins Allergenicity: The Physicochemical, Immunological and Technological Changes of Milk Induced By Microbial Transglutaminase
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
64.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Sally S. Sakr / Einband: Kartoniert |
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Milk Proteins: Nutritional, Clinical, Functional and Technological Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Functional Properties of Goat and Buffalo Milk Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
102.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mahmoud Ibrahim Mahmoud Elsayed / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Milk Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
199.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Milk Proteins: Chemistry and Biology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
181.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Milk Proteins: From Structure to Biological Properties and Health Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
158.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Molecular Interaction Studies of Curcumin with Milk Proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
92.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: SnehaRani Athahalli Honnagirigowda / Einband: Kartoniert |
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Proteins and Non-protein Nitrogen in Human Milk
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
610.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Bo Lonnerdal / Einband: Gebunden |
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Photo-oxidation of milk proteins
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
47.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Kshitij Shrestha / Einband: Kartoniert |
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The Application of Milk Proteins in the Delivery of Bioactive Materials
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
53.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert |
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