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Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition Naturwissensch., Medizin, Technik 
237.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Milk Proteins: From Expression to Food Naturwissensch., Medizin, Technik 
176.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
  Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds Naturwissensch., Medizin, Technik 
70.00 
Buch  Sprache: Englisch / Autor: Michele Barone / Einband: Kartoniert 
 
 
  Milk proteins for delivery of food micronutrients: Polyphenol-milk protein conjugation Naturwissensch., Medizin, Technik 
57.50 
Buch  Sprache: Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert 
 
 
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition Naturwissensch., Medizin, Technik 
206.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Kartoniert 
 
 
Properties of Milk Proteins Modified by Transglutaminase: Physico-Chemical Properties Naturwissensch., Medizin, Technik 
92.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Neama Said Ali Mohamed Farrag / Einband: Kartoniert 
 
 
Reduction of Milk Proteins Allergenicity: The Physicochemical, Immunological and Technological Changes of Milk Induced By Microbial Transglutaminase Naturwissensch., Medizin, Technik 
64.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Sally S. Sakr / Einband: Kartoniert 
 
 
Milk Proteins: Nutritional, Clinical, Functional and Technological Aspects Naturwissensch., Medizin, Technik 
134.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Kartoniert 
 
 
Functional Properties of Goat and Buffalo Milk Proteins Naturwissensch., Medizin, Technik 
102.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Mahmoud Ibrahim Mahmoud Elsayed / Einband: Kartoniert 
 
 
Handbook of Milk Proteins Naturwissensch., Medizin, Technik 
199.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Milk Proteins: Chemistry and Biology Naturwissensch., Medizin, Technik 
181.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Milk Proteins: From Structure to Biological Properties and Health Aspects Naturwissensch., Medizin, Technik 
158.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Molecular Interaction Studies of Curcumin with Milk Proteins Naturwissensch., Medizin, Technik 
92.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: SnehaRani Athahalli Honnagirigowda / Einband: Kartoniert 
 
 
Proteins and Non-protein Nitrogen in Human Milk Naturwissensch., Medizin, Technik 
610.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Bo Lonnerdal / Einband: Gebunden 
 
 
Photo-oxidation of milk proteins Naturwissensch., Medizin, Technik 
47.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Kshitij Shrestha / Einband: Kartoniert 
 
 
The Application of Milk Proteins in the Delivery of Bioactive Materials Naturwissensch., Medizin, Technik 
53.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Heidar-Ali Tajmir-Riahi / Einband: Kartoniert 
 
 
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