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Artikel-Nr. 24019882


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Herausgeber: 
  • Michael Ruhlman
    Autor(en): 
  • Andrea Chesman
  • The Fat Kitchen: How to Render, Cure & Cook with Lard, Tallow & Poultry Fat 
     

    (Buch)
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    Übersicht

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    Lieferstatus:   Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt)
    Veröffentlichung:  November 2018  
    Genre:  Ratgeber 
     
    baking / Cakes, baking, icing & sugarcraft / COOKING / Methods / Baking / COOKING / Specific Ingredients / Meat
    ISBN:  9781612129136 
    EAN-Code: 
    9781612129136 
    Verlag:  Workman 
    Einband:  Kartoniert  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 226 mm / B 202 mm / D 18 mm 
    Gewicht:  820 gr 
    Seiten:  304 
    Illustration:  Full-color; photographs throug 
    Zus. Info:  Not FSC or PEFC certified 
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    Inhalt:
    Reintroduce flavor and texture to home cooking, from duck fat French fries to perfectly flaky lard pie crust, with this definitive reference for processing, preserving, and cooking with animal fats.
      



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