Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Self-Sufficiency: Preserving - Jams, Jellies, Pickles and More
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Ratgeber |
18.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Carol Wilson / Einband: Kartoniert |
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Artisanal Preserves: Small-Batch Jams, Jellies, Marmalades, and More
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Ratgeber |
25.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Madelaine Bullwinkel / Einband: Kartoniert |
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The Complete Home Guide to Canning & Preserving: Farmstand Favorites - Includes Over 75 Easy Recipes for Jams, Jellies, Pickles, Sauces, and More
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Ratgeber |
12.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Anna Krusinski / Einband: Kartoniert |
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Ball Canning Back to Basics: A Foolproof Guide to Canning Jams, Jellies, Pickles, and More
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Ratgeber |
25.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ball Home Canning Test Kitchen / Einband: Kartoniert |
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Preserving And Pickling: Two Hundred Recipes For Preserves, Jellies, Jams, Marmalades, Pickles, Relishes, And Other Good Things (1917)
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mary Mason Wright / Einband: Kartoniert |
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Water Bath Canning For Beginners and Beyond!: Complete Guide to Safe Water Bath Canning. Easy and Delicious Recipes for Jams, Jellies, Salsas, Pickled
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Ratgeber |
52.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Linda C. Johnson / Einband: Kartoniert |
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Amish Canning and Preserving Cookbook: Jellies, Sauces, Soups, And More
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Ratgeber |
111.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Becky Bush / Einband: Kartoniert |
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Home Made Preserves, 50 Step-By-Step: Delicious Easy-To-Follow Recipes for Jams, Jellies and Sweet Conserves, with 300 Fabulous Photographs
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Ratgeber |
15.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Maggie Mayhew / Einband: Kartoniert |
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Jellies, Jams, and Bodies
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Kinder- / Jugendbücher |
14.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Donna Walo Clancy / Einband: Kartoniert |
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Preserves: The complete book of jams, jellies, pickles, relishes and chutneys, with over 150 stunning recipes
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Ratgeber |
13.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Catherine Atkinson / Einband: Kartoniert |
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Preserving the Season: 90 Delicious Recipes for Jams, Jellies, Preserves, Chutneys, Pickles, Curds, Condiments, Canning & Dishes Using Them
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Ratgeber |
28.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mary Tregellas / Einband: Kartoniert |
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Homemade Jams, Jellies and Preserves (Fruit Butters, Conserves and Marmalades): Fruit Butters, Conserves and Marmalades
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Ratgeber |
19.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: The Enthusiast / Einband: Kartoniert |
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Jam & Jellies Cookbook: A Selection of Delicious Homemade Jam & Jellies Recipes
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Ratgeber |
35.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jennifer Merrill / Einband: Kartoniert |
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Jellies and Jams - How They Used to Do It
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Ratgeber |
78.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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The Complete Book of Preserves & Pickles: Jams, Jellies, Chutneys & Relishes
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Ratgeber |
34.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Catherine Atkinson / Einband: Gebunden |
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Blue Ribbon Preserves: Secrets to Award-Winning Jams, Jellies, Marmalades and More
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Ratgeber |
35.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Linda J. Amendt / Einband: Kartoniert |
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Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation U.S. Department of Agriculture Farmers' Bulletin No. 203
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
12.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Maria Parloa / Einband: Kartoniert |
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Mes Confitures: The Jams and Jellies of Christine Ferber
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Ratgeber |
40.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Christine Ferber / Einband: Gebunden |
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The Jellies and the Crunchers
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Kinder- / Jugendbücher |
33.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Matt Bell / Einband: Gebunden |
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Wild Jams and Jellies: Delicious Recipes Using 75 Wild Edibles
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Ratgeber |
35.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Joe Freitus / Einband: Kartoniert |
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Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. Along with a Guide on Fermenting, Dehyd
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Ratgeber |
40.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Dion Rosser / Einband: Gebunden |
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Jellies and Jams - How They Used to Do It
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Ratgeber |
68.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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