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Food Safety: Quality Control and Management
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Wirtschaft / Recht |
210.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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IMPLEMENTATION OF THE ISO 9001:2015 STANDARD - Practical Manual for the Implementation of a Quality Management System for the Agri-Food Sector
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Wirtschaft / Recht |
57.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Roberto Espinoza / Einband: Kartoniert |
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Sustainable and Environmental Quality Standards for Hotels and Restaurants: Part three: Quality management for the food and beverage division
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Wirtschaft / Recht |
20.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Frank Höchsmann / Einband: Kartoniert |
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Food Quality Management
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
167.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food quality and safety management: of East Africa Bottling Share Company
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Wirtschaft / Recht |
52.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Melaku Tafese Awulachew / Einband: Kartoniert |
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Food Quality and safety management of Sugar manufacturing process
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
52.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Melaku Tafese Awulachew / Einband: Kartoniert |
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FOOD QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT OF SUGAR INDUSTRY: Quality and safety management of sugar processing industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
52.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Melaku Tafese Awulachew / Einband: Kartoniert |
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Food Quality Management: Technological and Managerial Principles and Practices
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Wirtschaft / Recht |
151.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Pieternel A. Luning / Einband: Gebunden |
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Plant Factory: An Indoor Vertical Farming System for Efficient Quality Food Production
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Wirtschaft / Recht |
147.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Statistical Process Control for the Food Industry: A Guide for Practitioners and Managers
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Schulbücher |
103.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jiju Antony / Einband: Gebunden |
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Marketing Food Brands: Private Label versus Manufacturer Brands in the Consumer Goods Industry
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Wirtschaft / Recht |
152.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ranga Chimhundu / Einband: Kartoniert |
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Swainson’s Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
195.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: M Swainson / Einband: Gebunden |
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Media and Food Industries: The New Politics of Food
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Wirtschaft / Recht |
124.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Michelle Phillipov / Einband: Kartoniert |
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Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
147.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Aquatic Food Safety and Quality Management
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
91.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: S. Parthiban / Einband: Gebunden |
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Food Authentication: Management, Analysis and Regulation
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Ratgeber |
232.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Future of Food Gaps in Egypt: Obstacles and Opportunities
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
69.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Abd El-Hafeez Zohry / Einband: Kartoniert |
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A Kaizen Approach to Food Safety: Quality Management in the Value Chain from Wheat to Bread
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Wirtschaft / Recht |
134.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Victoria Hill / Einband: Kartoniert |
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Sustainable Food Production Includes Human and Environmental Health
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_rj52xrgg3klrbn6owabh6ki5ny1efah.jpg) |
Marine Protists: Diversity and Dynamics
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
197.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Management and Area-Wide Evaluation of Water Conservation Zones in Agricultural Catchments for Biomass Production, Water Quality and Food Security
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
43.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
147.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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