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Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
359.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Pesticide Chemistry and Bioscience: The Food-Environment Challenge
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
315.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_d4fbx3v8pmzu5lbdaduo0f13yd9e8za6v.jpg) |
Modeling Food Processing Operations
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Ratgeber |
328.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Consumer-Led Food Product Development
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Ratgeber |
355.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_ctopl36gt54ocdcnpezsgzue1508zjk.jpg) |
Lockhart and Wiseman's Crop Husbandry Including Grassland
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Ratgeber |
116.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Steve Finch / Einband: Kartoniert |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_xgowxf6eosk2h5bhfusneudiazsvjgv.jpg) |
Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality
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Ratgeber |
321.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Grapevine Breeding Programs for the Wine Industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
344.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_32fr13argrqbcq4hasg4kprfch7t8wy.jpg) |
Sensory Panel Management: A Practical Handbook for Recruitment, Training and Performance
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Ratgeber |
152.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lauren Rogers / Einband: Gebunden |
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Frying: Improving Quality
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Ratgeber |
321.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_dxbovrzd3g4ggqgih5v8klr66o059nplu.jpg) |
Feed and Feeding Practices in Aquaculture
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
309.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_odrmms2ejk8f5xuqyoif5gazw3pqrcpoc.jpg) |
Metabolomics as a Tool in Nutrition Research
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_5gkmuqpill02nlv1bzozl81zozyrzai.jpg) |
Foodborne Parasites in the Food Supply Web: Occurrence and Control
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
310.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_6ammpgy88aqcqele36127mhjotcslblbl.jpg) |
Food Processing Technology: Principles and Practice
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
136.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: P J Fellows / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_8lwupdblrkux17v6mqrfbkqfv9ntmrd.jpg) |
Lawrie's Meat Science
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Antioxidants for Food Preservation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
317.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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ADVANCES IN POULTRY WELFARE
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Soziologie |
199.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Modifying Food Texture: Novel Ingredients and Processing Techniques
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
256.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Proteins in Food Processing
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Ratgeber |
327.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Auditing in the Food Industry: From Safety and Quality to Environmental and Other Audits
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Ratgeber |
293.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Emerging Technologies for Promoting Food Security: Overcoming the World Food Crisis
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
219.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Yeasts in Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
315.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Functional Dietary Lipids: Food Formulation, Consumer Issues and Innovation for Health
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Ratgeber |
256.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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