Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Feed and Feeding Practices in Aquaculture
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
309.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
359.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Processing Technology: Principles and Practice
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
138.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: P J Fellows / Einband: Gebunden |
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Lawrie's Meat Science
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
191.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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ADVANCES IN POULTRY WELFARE
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Soziologie |
200.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Metabolomics as a Tool in Nutrition Research
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
252.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Foodborne Parasites in the Food Supply Web: Occurrence and Control
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
313.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Lockhart and Wiseman's Crop Husbandry Including Grassland
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Ratgeber |
117.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Steve Finch / Einband: Kartoniert |
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Pesticide Chemistry and Bioscience: The Food-Environment Challenge
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
319.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Antioxidants for Food Preservation
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
319.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Modeling Food Processing Operations
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Ratgeber |
330.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Modifying Food Texture: Novel Ingredients and Processing Techniques
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
258.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Proteins in Food Processing
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Ratgeber |
330.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality
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Ratgeber |
324.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Consumer-Led Food Product Development
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Ratgeber |
357.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Grapevine Breeding Programs for the Wine Industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
346.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Sensory Panel Management: A Practical Handbook for Recruitment, Training and Performance
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Ratgeber |
153.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lauren Rogers / Einband: Gebunden |
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Auditing in the Food Industry: From Safety and Quality to Environmental and Other Audits
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Ratgeber |
297.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Emerging Technologies for Promoting Food Security: Overcoming the World Food Crisis
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
221.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Yeasts in Food
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
319.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Functional Dietary Lipids: Food Formulation, Consumer Issues and Innovation for Health
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Ratgeber |
258.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Frying: Improving Quality
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Ratgeber |
324.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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