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Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
226.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermented Meat Products: Health Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
256.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications
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Ratgeber |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Bioactive compounds in Fermented Foods: Health Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_58btzkx79i0jsq98gipv1repvckt7oo.jpg) |
Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
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Ratgeber |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_fvs18579iovqtrohdyotj700t1q8yabud.jpg) |
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_07kd9tw31rhg13w80hzcl7rh0i92e7v.jpg) |
Fermented Foods, Part II: Technological Interventions
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Ratgeber |
270.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_5usae2b21fneixiqzfomcggzgtikj5z.jpg) |
Foodborne Pathogens and Food Safety
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Ratgeber |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_vkkj3p3eeg3xhcayuexwt5pkwtdw4p80z.jpg) |
Authenticity of Foods of Animal Origin
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Ratgeber |
196.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ioannis Sotirios Arvanitoyannis / Einband: Gebunden |
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Authenticity of Foods of Plant Origin
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
212.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_19o4r7jf9rxf27heh8oamh4kabcxesrhk.jpg) |
Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
220.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_5aj2a8xpimuueyxlh4kii12hbjytpkjbn.jpg) |
Seafood Safety and Quality
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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![](https://img.1advd.ch/imgBt/_knisuo8gllb1jstfy1ucg2grympe1n6ncnk.jpg) |
Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
270.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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