Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Bitterness: Perception, Chemistry and Food Processing
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
275.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Michael N. a. Eskin / Einband: Gebunden |
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Flavor, Satiety and Food Intake
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
259.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
319.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Accelerating New Food Product Design and Development
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Wirtschaft / Recht |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Nutraceuticals, Glycemic Health and Type 2 Diabetes
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
389.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Bioactive Compounds from Marine Foods: Plant and Animal Sources
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
289.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Trait-Modified Oils in Foods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
245.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
345.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Sustainability in the Food Industry
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
345.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Practical Ethics for Food Professionals: Ethics in Research, Education and the Workplace
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Wirtschaft / Recht |
289.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Preharvest and Postharvest Food Safety: Contemporary Issues and Future Directions
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
365.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Industry Design, Technology and Innovation
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Wirtschaft / Recht |
149.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Karen Hofmann / Einband: Gebunden |
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Resistant Starch: Sources, Applications and Health Benefits
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
289.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation
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Ratgeber |
269.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: C. Anandharamakrishnan / Einband: Gebunden |
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Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
315.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology
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Wirtschaft / Recht |
261.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Microbiology in Dairy Processing: Challenges and Opportunities
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
285.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Nanotechnology and Functional Foods: Effective Delivery of Bioactive Ingredients
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
275.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Advances in Dairy Ingredients
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
299.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Biofilms in the Food Environment
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Ratgeber |
275.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ali Demirci / Einband: Gebunden |
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Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
269.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Improving Import Food Safety
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Ratgeber |
299.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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