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The Beginner's Guide to Preserving Food at Home: Easy Techniques for the Freshest Flavors in Jams, Jellies, Pickles, Relishes, Salsas, Sauces, and Fro
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Ratgeber |
22.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Janet Chadwick / Einband: Kartoniert |
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Sea Jellies
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Kinder- / Jugendbücher |
24.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Rebecca Woodbury Ph. D. / Einband: Kartoniert |
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The Jellies and the Crunchers
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Kinder- / Jugendbücher |
24.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Matt Bell / Einband: Kartoniert |
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Artisanal Preserves: Small-Batch Jams, Jellies, Marmalades, and More
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
ANGEKÜNDIGT (Oktober 2024) Sprache:
Englisch / Autor: Madelaine Bullwinkel / Einband: Kartoniert |
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Jellies and Their Moulds
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Peter Brears / Einband: Kartoniert |
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Preserving And Pickling: Two Hundred Recipes For Preserves, Jellies, Jams, Marmalades, Pickles, Relishes, And Other Good Things (1917)
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mary Mason Wright / Einband: Kartoniert |
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The Fragrant Pantry: Floral Scented Jams, Jellies and Liqueurs
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Ratgeber |
24.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Frances Bissell / Einband: Kartoniert |
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Artisanal Preserves: Small-Batch Jams, Jellies, Marmalades, and More
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Ratgeber |
25.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Madelaine Bullwinkel / Einband: Kartoniert |
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Ball Canning Back to Basics: A Foolproof Guide to Canning Jams, Jellies, Pickles, and More
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Ratgeber |
25.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ball Home Canning Test Kitchen / Einband: Kartoniert |
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Best-Ever Book of Preserves: The Art of Preserving: 140 Delicious Jams, Jellies, Pickles, Relishes and Chutneys Shown in 220 Stunning Photographs
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Ratgeber |
27.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Catherine Atkinson / Einband: Kartoniert |
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Preserving and Pickling: Two Hundred Recipes for Preserves, Jellies, Jams, Marmalades, Pickles, Relishes and Other Good Things
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Ratgeber |
27.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mary Mason Wright / Einband: Kartoniert |
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Preserving the Season: 90 Delicious Recipes for Jams, Jellies, Preserves, Chutneys, Pickles, Curds, Condiments, Canning & Dishes Using Them
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Ratgeber |
28.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Mary Tregellas / Einband: Kartoniert |
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About Ices Jellies & Creams
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Geschichte / Politik / Kultur |
28.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Henry G Harris / Einband: Kartoniert |
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Jam and Jelly Cookbook: Learn How to Preserve and Can Fruits to Prepare Tasty and Delicious Jams and Jellies Fast and Easy in Under 40 Minutes
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Ratgeber |
30.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Brendan Fawn / Einband: Kartoniert |
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Preserves & Pickles: 100 traditional and creative recipe for jams, jellies, pickles and preserves
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Ratgeber |
30.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Gloria Nicol / Einband: Gebunden |
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175 Best Jams, Jellies, Marmalades and Other Soft
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Ratgeber |
31.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Linda J Amendt / Einband: Kartoniert |
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250 Home Preserving Favorites: From Jams & Jellies to Marmalades & Chutneys
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Ratgeber |
31.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Yvonne Tremblay / Einband: Kartoniert |
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Foolproof Preserving and Canning: A Guide to Small Batch Jams, Jellies, Pickles, and Condiments
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Ratgeber |
32.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: America's Test Kitchen / Einband: Kartoniert |
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A-Z of Homemade Jellies and Jams
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Ratgeber |
33.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Two Magpies Publishing / Einband: Kartoniert |
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The Complete Guide to Water Bath Canning - Preserving Jams, Jellies, Pickles, and More
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Ratgeber |
33.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Pamela Preserves / Einband: Kartoniert |
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The Jellies and the Crunchers
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Kinder- / Jugendbücher |
33.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Matt Bell / Einband: Gebunden |
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The Complete Book of Preserves & Pickles: Jams, Jellies, Chutneys & Relishes
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Ratgeber |
34.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Catherine Atkinson / Einband: Gebunden |
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