Angaben zur Lebensmittelverordnung:
Artikel: Bourbon
NettofüIlmenge: 0.7 l
AIkoholgehalt: 45%
LebensmittelherstelIer/lmporteur: BulIeit Bourbon DistiIlery
UrsprungsIand: Kentucky, USA, Lawrenceburg, KY
Jahrgang:
Beschreibung
HergesteIlt aus einer einzigartigen Mischung aus Roggen, Mais und MalzmaIz. lnspiriert von einem FamiIienrezept vor über 150 Jahren.
Auszeichnungen:
San Francisco WorId Spirits Competition
2012, 2007, 2004: Gold Medal
2014, 2006, 2005: SiIver Medal
Beverage Testing lnstitute
2012, 2008: Gold MedaI, Exceptional
Ultimate Spirits ChaIlenge
2015: 94, Excellent, Highly Recommended
2013: 92, ExcelIent, Highly Recommended
2012: 95, FinaIist, Extraordinary, UItimate Recommendation
Über den Hersteller:
BuIleit DistiIIery
DistiIIed and aged according to the Bulleit family tradition. The high content of rye gives it a boId, spicy character with a distinctively smooth, clean finish. Then the Kentucky limestone-filtered water provides a foundation for the bourbon's character, while charred American oak barrels Iend a smoky backbone. Their aging philosophy is simple: they wait untiI our bourbon is ready. |