|
Haynes BBQ Owner's Grilling Manual: A Guide to Cooking with Grills, Chimeneas, Brick Ovens and Spits
|
(Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!
Lieferstatus: |
Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt) |
Veröffentlichung: |
April 2012
|
Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9780857331168 |
EAN-Code:
|
9780857331168 |
Verlag: |
Haynes Manuals |
Einband: |
Gebunden |
Sprache: |
English
|
Dimensionen: |
H 272 mm / B 208 mm / D 15 mm |
Gewicht: |
816 gr |
Seiten: |
176 |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
From the time of chargrilled mammoth, being able to barbeque is in men's genes. Should help be needed however, this new Haynes Manual will light the way. From choosing the right barbeque through to basic equipment, from marinades and rubs to the infamous beer-can chicken, gas or charcoal, briquettes or lumpwood, direct or indirect cooking, lid on or lid off - it's all included.
|
|