|
Easy-To-Use Beginner's First Cook Book: The Cook's Guide to Frying, Baking, Poaching, Casseroling, Steaming and Roasting a Fabulous Range of 140 Tasty
|
(Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!
Lieferstatus: |
Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt) |
Veröffentlichung: |
August 2018
|
Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9781782141952 |
EAN-Code:
|
9781782141952 |
Verlag: |
Southwater Publishing |
Einband: |
Kartoniert |
Sprache: |
English
|
Dimensionen: |
H 219 mm / B 170 mm / D 16 mm |
Gewicht: |
644 gr |
Seiten: |
256 |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
Master the art of cooking with this attractive practical guide, teaching techniques through step-by-step recipes. |
|