|
Chemical Properties, Nutritional Quality, and Bioactive Components of Horticulture Food
|
(Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!
Lieferstatus: |
i.d.R. innert 14-24 Tagen versandfertig |
Veröffentlichung: |
September 2023
|
Genre: |
Naturwissensch., Medizin, Technik |
ISBN: |
9783036583747 |
EAN-Code:
|
9783036583747 |
Verlag: |
Mdpi Ag |
Einband: |
Gebunden |
Sprache: |
English
|
Dimensionen: |
H 250 mm / B 175 mm / D 16 mm |
Gewicht: |
632 gr |
Seiten: |
172 |
Zus. Info: |
HC gerader Rücken kaschiert |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
In this Special Issue, chemical properties, nutritional quality, and bioactive components of horticulture food are explored. Studies on the linkage between food quality, territory, environment, and several factors that can affect food quality are here presented. |
|