SFr. 94.00
€ 101.52
BTC 0.0017
LTC 1.448
ETH 0.0315


bestellen

Artikel-Nr. 36723488


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:


Cheese and Whey 
 

(Buch)
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!


Übersicht

Auf mobile öffnen
 
Lieferstatus:   i.d.R. innert 14-24 Tagen versandfertig
Veröffentlichung:  August 2022  
Genre:  Naturwissensch., Medizin, Technik 
ISBN:  9783036549552 
EAN-Code: 
9783036549552 
Verlag:  Mdpi Ag 
Einband:  Gebunden  
Sprache:  English  
Dimensionen:  H 250 mm / B 175 mm / D 15 mm 
Gewicht:  602 gr 
Seiten:  160 
Zus. Info:  HC gerader Rücken kaschiert 
Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
Inhalt:
Cheese is an excellent and complex food matrix that preserves in concentrated form valuable milk constituents, such as proteins, minerals, vitamins, and biofunctional lipids. The formation of cheese mass requires the removal of whey, i.e., water and soluble milk substances-proteins, minerals, lactose, and vitamins. It is well known that whey, apart from being a serious environmental threat, is a valuable substrate for the formation of new products with excellent functional and biological activities. This reprint aims to share research related to (i) cheese production, ripening, and properties, and (ii) whey and whey components' functionality and biological value, as well as whey exploitation and processing.

  



Wird aktuell angeschaut...
 

Zurück zur letzten Ansicht


AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
Forbidden Planet AG © 1999-2024
Alle Angaben ohne Gewähr
 
SUCHEN

 
 Kategorien
Im Sortiment stöbern
Genres
Hörbücher
Aktionen
 Infos
Mein Konto
Warenkorb
Meine Wunschliste
 Kundenservice
Recherchedienst
Fragen / AGB / Kontakt
Partnerprogramm
Impressum
© by Forbidden Planet AG 1999-2024
Jetzt auch mit LiteCoin bestellen!