|
Arta coacerii franceze
|
![](/rcimages/rc200big.jpg) (Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!
Lieferstatus: |
i.d.R. innert 5-10 Tagen versandfertig |
Veröffentlichung: |
März 2024
|
Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9781836110767 |
EAN-Code:
|
9781836110767 |
Verlag: |
Anton Popescu |
Einband: |
Kartoniert |
Sprache: |
Rumänisch
|
Dimensionen: |
H 229 mm / B 152 mm / D 17 mm |
Gewicht: |
429 gr |
Seiten: |
294 |
Zus. Info: |
Paperback |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
Coacerea francez¿ este renumit¿ în întreaga lume pentru aromele sale delicate, tehnicile complicate ¿i mötenirea cultural¿ bogat¿.
De la cornurile cu unt din cafenelele pariziene pân¿ la elegantele macarons de la Ladurée, produsele de patiserie franceze evoc¿ un sentiment de r¿sf¿¿ ¿i rafinament. În aceast¿ explorare a coacerii franceze, ne adâncim în istoria, metodele ¿i ingredientele care fac din aceasta o tradi¿ie culinar¿ pre¿uit¿. Fie c¿ e¿ti un brutar experimentat sau abia la început, al¿tur¿-te noü într-o c¿l¿torie prin lumea tentant¿ a patiseriei franceze |
|