SFr. 44.50
€ 48.06
BTC 0.0008
LTC 0.743
ETH 0.0149


bestellen

Artikel-Nr. 27535117


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:



Autor(en): 
  • Freedman Paul
  • American Cuisine: And How It Got This Way 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt)
    Veröffentlichung:  November 2019  
    Genre:  Sprache 
     
    BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Culinary / COOKING / Essays & Narratives / COOKING / History / COOKING / Regional & Ethnic / American / General / General cookery & recipes / General cookery and recipes / History# specific events & topics / History# specific events and topics / Literary essays / National & regional cuisine / National and regional cuisine / United States of America, USA / USA
    ISBN:  9781631494628 
    EAN-Code: 
    9781631494628 
    Verlag:  W. W. Norton & Company 
    Einband:  Gebunden  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 241 mm / B 185 mm / D 33 mm 
    Gewicht:  968 gr 
    Illustration:  85 color photographs 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    For decades, many have doubted the existence of American cuisine, believing that hamburgers, hot dogs and pizza define the nation's palate. Not so, says leading food historian Paul Freedman. Freedman traces the twentieth-century rise of processed food, standardisation and fast-food restaurants. With the farm-to-table movement, a culinary revolution has transformed the way Americans eat. Whether analysing how businesses and advertisers used seduction and guilt to dictate women's food-shopping habits, exploring how class determines what Americans eat or documenting the contributions provided by immigrants, Freedman reveals an astonishing history.

      
     Empfehlungen... 
     The Founding Foodies: How Washington, Jefferson, a - (Buch)
     A Taste of History Cookbook: The Flavors, Places, - (Buch)
     Cuisine by continent: African cuisine, Asian cuisi - (Buch)
     Essentials of Southern Cooking: Techniques and Fla - (Buch)
     American Cuisine: And How It Got This Way - (Buch)
     Soul Food: The Surprising Story of an American Cui - (Buch)
     Corn Dance: Inspired First American Cuisine - (Buch)
     Bound to the Fire: How Virginia's Enslaved Cooks H - (Buch)
     A Taste of Heritage: The New African-American Cuis - (Buch)
     Midwestern Food: A Chef's Guide to the Surprising - (Buch)
     Weitersuchen in   DVD/FILME   CDS   GAMES   BÜCHERN   



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zurück zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2024
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2024