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| Advanced Research Methods in Food Processing Technologies: Technology for Sustainable Food Production (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: Februar 2024 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 236.00 bestellen |
| Advances in Sustainable Food Packaging Technology (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: Februar 2024 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 240.00 bestellen |
| Food Processing and Preservation Technology: Advances, Methods, and Applications (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: Mai 2022 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 209.00 bestellen |
| Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: November 2021 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 210.00 bestellen |
| Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: November 2021 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 210.00 bestellen |
| Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: November 2021 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 226.00 bestellen |
| Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: November 2021 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 226.00 bestellen |
| Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: November 2021 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 226.00 bestellen |
| Herbs, Spices, and Medicinal Plants for Human Gastrointestinal Disorders: Health Benefits and Safety (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: August 2022 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 200.00 bestellen |
| Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design: Strategies and Technologies for Improved Healthcare (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: Mai 2022 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 210.00 bestellen |
| Plant-Based Bioactive Compounds and Food Ingredients: Encapsulation, Functional, and Safety Aspects (Buch) Sprache: English Veröffentlichung: Oktober 2023 (Auf Bestellung) Einband: Gebunden | SFr. 236.00 bestellen |
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