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  Pork Quality: Genetic and Metabolic Factors Naturwissensch., Medizin, Technik 
258.00 
Buch  Sprache: Englisch / Autor: S. Ellis / Einband: Gebunden 
 
 
Supply Chain Integration, Quality Management and Firm Performance of Pork Processing Industry in China Wirtschaft / Recht 
119.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Jiqin Han / Einband: Kartoniert 
 
 
Certain Factors Affecting the Quality of Selected Cuts of Precooked Frozen Beef and Pork Ratgeber 
20.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Marie Clara Wilmeth / Einband: Kartoniert 
 
 
More than Beef, Pork and Chicken ¿ The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet Naturwissensch., Medizin, Technik 
134.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Effect of Soybeans and Soybean Oil Meal on Quality of Pork, bulletin No. 366 Ratgeber 
23.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Sleeter Bull / Einband: Kartoniert 
 
 
Influence Of Peanut Meal On Quality Of Pork Geschichte / Politik / Kultur 
20.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Lloyd Byron Burk / Einband: Kartoniert 
 
 
Pork: Meat Quality and Processed Meat Products Ratgeber 
250.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Pork sandwich spread: Development and Quality Assessment of Pork Sandwich Spread Naturwissensch., Medizin, Technik 
65.00 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Anurag Pandey / Einband: Kartoniert 
 
 
Variation in Some Pork Quality Factors Within and Between Selected Pork Muscles Psychologie / Pädagogik 
23.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: David Glen Topel / Einband: Kartoniert 
 
 
European Pork Chains: Diversity and Quality Challenges in Consumer-Oriented Production and Distribution Wirtschaft / Recht 
178.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Quality characteristics and shelf life of cured and smoked pork Naturwissensch., Medizin, Technik 
47.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Lal Chamliani / Einband: Kartoniert 
 
 
Gaining the Edge in Pork and Poultry Production: Enhancing Efficiency, Quality and Safety Naturwissensch., Medizin, Technik 
227.00 
Buch   Sprache: Englisch / Einband: Gebunden 
 
 
Quality of Pork Roasts as Influenced by the Feeding of Antibiotics to Hogs Psychologie / Pädagogik 
23.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Hazel Eleanor Parry / Einband: Kartoniert 
 
 
Study of the Influence of Wrapping Material and Method of Wrapping on the Rate of Freezing and Keeping Quality of Frozen Pork Sausage Psychologie / Pädagogik 
20.50 
Buch   Sprache: Englisch / Autor: Desmond Burke Watt / Einband: Kartoniert 
 
 
  The Influence Of Peanuts And Rice Bran On The Quality Of Pork Geschichte / Politik / Kultur 
20.50 
Buch  Sprache: Englisch / Autor: Lloyd Byron Burk / Einband: Kartoniert 
 
 
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