Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Pork Quality: Genetic and Metabolic Factors
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
258.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: S. Ellis / Einband: Gebunden |
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Supply Chain Integration, Quality Management and Firm Performance of Pork Processing Industry in China
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Wirtschaft / Recht |
119.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jiqin Han / Einband: Kartoniert |
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Certain Factors Affecting the Quality of Selected Cuts of Precooked Frozen Beef and Pork
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Ratgeber |
20.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Marie Clara Wilmeth / Einband: Kartoniert |
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More than Beef, Pork and Chicken ¿ The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
134.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Effect of Soybeans and Soybean Oil Meal on Quality of Pork, bulletin No. 366
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Ratgeber |
23.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Sleeter Bull / Einband: Kartoniert |
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Influence Of Peanut Meal On Quality Of Pork
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Geschichte / Politik / Kultur |
20.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lloyd Byron Burk / Einband: Kartoniert |
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Pork: Meat Quality and Processed Meat Products
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Ratgeber |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Pork sandwich spread: Development and Quality Assessment of Pork Sandwich Spread
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
65.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Anurag Pandey / Einband: Kartoniert |
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Variation in Some Pork Quality Factors Within and Between Selected Pork Muscles
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Psychologie / Pädagogik |
23.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: David Glen Topel / Einband: Kartoniert |
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European Pork Chains: Diversity and Quality Challenges in Consumer-Oriented Production and Distribution
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Wirtschaft / Recht |
178.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Quality characteristics and shelf life of cured and smoked pork
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
47.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lal Chamliani / Einband: Kartoniert |
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Gaining the Edge in Pork and Poultry Production: Enhancing Efficiency, Quality and Safety
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
227.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Quality of Pork Roasts as Influenced by the Feeding of Antibiotics to Hogs
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Psychologie / Pädagogik |
23.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Hazel Eleanor Parry / Einband: Kartoniert |
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Study of the Influence of Wrapping Material and Method of Wrapping on the Rate of Freezing and Keeping Quality of Frozen Pork Sausage
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Psychologie / Pädagogik |
20.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Desmond Burke Watt / Einband: Kartoniert |
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The Influence Of Peanuts And Rice Bran On The Quality Of Pork
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Geschichte / Politik / Kultur |
20.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Lloyd Byron Burk / Einband: Kartoniert |
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