Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Handbook of Enology, Volume 1: The Microbiology of Wine and Vinifications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
205.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Pascal Ribéreau-Gayon / Einband: Gebunden |
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Handbook of Agri-Food Law in China, Germany, European Union: Food Security, Food Safety, Sustainable Use of Resources in Agriculture
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Wirtschaft / Recht |
296.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Clinical Nutrition and Stroke
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
199.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Clinical Nutrition and Stroke
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
207.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Science and Technology 1: Food Alteration and Food Quality
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
202.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Farm, Dairy and Food Machinery
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
366.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Myer Kutz / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 1
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Science and Technology
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Ratgeber |
178.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry
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Ratgeber |
130.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Food Products Manufacturing, Volume 1: Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
585.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Analytical Chemistry: Volume 1: Water, Proteins, Enzymes, Lipids, and Carbohydrates
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
305.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Steven J. Schwartz / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Science and Technology 3: Food Biochemistry and Technology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
202.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Poultry Science and Technology: Two-Volume Set
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
454.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Analytical Chemistry: Volumes 1 and 2
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
476.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 1
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
199.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
197.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Seafood Quality, Safety and Health Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
261.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Fereidoon Shahidi / Einband: Gebunden |
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Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
309.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Robert J. (University of Florida, Institute of Foo / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
225.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Gerard Brule / Einband: Gebunden |
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Handbook of Food Analytical Chemistry, Volume 2: Pigments, Colorants, Flavors, Texture, and Bioactive Food Components
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
359.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Nutraceuticals and Natural Products: 2 Volume Set
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
404.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Handbook of Fruit and Vegetable Flavors
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
404.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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