Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Chinese Food
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Kinder- / Jugendbücher |
14.90 |
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Buch |
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Englisch / Autor: Sara Gilbert / Einband: Kartoniert |
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The Chinese Wet Market Handbook: A Guide to Shopping at Hong Kong's Fresh Food Markets
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Wirtschaft / Recht |
18.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Pam Shookman / Einband: Kartoniert |
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Du bist Trader!: Wie du trotz Fiskus, Fast Food und Finanzentertainment erfolgreich wirst
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Geschichte / Politik / Kultur |
47.50 |
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Buch |
Sprache:
Deutsch / Autor: Raimund Schriek / Einband: Gebunden |
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Chinese Soul Food: A Friendly Guide for Homemade Dumplings, Stir-Fries, Soups, and More
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Ratgeber |
30.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Hsiao-Ching Chou / Einband: Gebunden |
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Wok for Less: Budget-Friendly Asian Meals in 30 Minutes or Less
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Ratgeber |
44.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ching-He Huang / Einband: Gebunden |
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Authentic Chinese Cookbook: A Book About Chinese Food in English with Pictures of Each Recipe. 40 Step-by-Step Recipes Anyone Can Make
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Ratgeber |
45.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: John Dias Smith / Einband: Gebunden |
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Addicted to Chinese food
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Romane, Erzählungen, Gedichte |
27.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Turone Green / Einband: Kartoniert |
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Agricultural Development and Food Security in Africa: The Impact of Chinese, Indian and Brazilian Investments
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Geschichte / Politik / Kultur |
50.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Icing on the Cake - English Food Idioms (Simplified Chinese-English): ¿¿¿¿¿¿
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Kinder- / Jugendbücher |
27.90 |
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Buch |
Sprache:
Unbekannt / Autor: Troon Harrison / Einband: Kartoniert |
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A Description of Some Chinese Vegetable Food Materials and Their Nutritive and Economic Value
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Ratgeber |
40.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Anonymous / Einband: Gebunden |
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Chop Suey: A Cultural History of Chinese Food in the United States
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Ratgeber |
30.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Andrew Coe / Einband: Gebunden |
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Damn Good Chinese Food: Dumplings, Egg Rolls, Bao Buns, Sesame Noodles, Roast Duck, Fried Rice, and More—50 Recipes Inspired by Life in Chinatown
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Ratgeber |
34.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Chris Cheung / Einband: Gebunden |
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The Globalization of Chinese Food
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Geschichte / Politik / Kultur |
65.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Kitchen Chinese: A Novel About Food, Family, and Finding Yourself
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Romane, Erzählungen, Gedichte |
19.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ann Mah / Einband: Kartoniert |
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Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food
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Soziologie |
43.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Fuchsia Dunlop / Einband: Gebunden |
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The Fortune Cookie Chronicles: Adventures in the World of Chinese Food
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Ratgeber |
26.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jennifer B Lee / Einband: Kartoniert |
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Addicted to Chinese food
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Romane, Erzählungen, Gedichte |
40.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Turone Green / Einband: Gebunden |
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The Skinny Takeaway Recipe Book Healthier Versions of Your Fast Food Favourites: Chinese, Indian, Pizza, Burgers, Southern Style Chicken, Mexican & Mo
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Ratgeber |
15.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: CookNation / Einband: Kartoniert |
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Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food
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Ratgeber |
18.50 |
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Buch |
ANGEKÜNDIGT (Mai 2024) Sprache:
Englisch / Autor: Fuchsia Dunlop / Einband: Kartoniert |
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The Nom Wah Cookbook: Recipes and Stories from 100 Years at New York City's Iconic Dim Sum Restaurant
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Ratgeber |
44.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Joshua David Stein / Einband: Gebunden |
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Plenty Too Much Chinese Food: Variation in adjective and intensifier choice in native and non'native speakers of English
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Sprache |
64.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Robert Dunn / Einband: Kartoniert |
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Vegetarian Chinese Soul Food: Deliciously Doable Ways to Cook Greens, Tofu, and Other Plant-Based Ingredients
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Ratgeber |
32.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Hsiao-Ching Chou / Einband: Kartoniert |
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