Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Aquaculture Mycology and Bacteriology
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Ratgeber |
220.00 |
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Buch |
ANGEKÜNDIGT (Februar 2025) Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Aquaculture Parasitology: Pathogens of Fish, Crustaceans, and Molluscs
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Ratgeber |
220.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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TROPICAL TUBER STARCHES: Structural and Functional Characteristics
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
185.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Dr S N (formerly CTCRI, India) Moorthy / Einband: Gebunden |
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Chemical Changes during Processing and Storage of Foods: Implications for Food Quality and Human Health
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
205.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Waterborne Pathogens: Detection Methods and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
204.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Nutrients and Nutraceuticals for Active & Healthy Ageing
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Starch Structure, Functionality and Application in Foods
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
188.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermenting Everything: How to Make Your Own Cultured Butter, Fermented Fish, Perfect Kimchi, and Beyond
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Ratgeber |
31.50 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Andy Hamilton / Einband: Kartoniert |
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Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
47.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Jeremy Umansky / Einband: Gebunden |
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Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
315.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Wound Healing, Tissue Repair, and Regeneration in Diabetes
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Ratgeber |
177.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Wine Science: Principles and Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
199.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ronald S. Jackson / Einband: Gebunden |
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The Halal Food Handbook
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
169.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Microalgae Biotechnology for Food, Health and High Value Products
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
206.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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The Clean Pet Food Revolution: How Better Pet Food Will Change the World
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Ratgeber |
46.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ernie (Ernie Ward) Ward / Einband: Kartoniert |
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Food and Health: Nutrition Science and Technology
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Ratgeber |
179.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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A Comprehensive Guide to Nutrients
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
174.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Future Smart Food: Rediscovering Hidden Treasures of Neglected and Underutilized Species for Zero Hunger in Asia
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Soziologie |
104.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Kartoniert |
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Biology and Ecology of Venomous Marine Scorpionfishes
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
186.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ramsamy Santhanam / Einband: Kartoniert |
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Levensmiddelenhygiëne
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
101.00 |
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Buch |
Sprache:
Unbekannt / Autor: G J a Ridderbos / Einband: Kartoniert |
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How to Be a Bourbon Badass
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Ratgeber |
33.90 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Linda Ruffenach / Einband: Gebunden |
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Sustained Energy for Enhanced Human Functions and Activity
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Ratgeber |
273.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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