SFr. 69.00
€ 74.52
BTC 0.0012
LTC 1.113
ETH 0.0235


bestellen

Artikel-Nr. 15606313


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:


Herausgeber: 
  • Dennis R. Heldman
  • Principles of Food Processing 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   i.d.R. innert 7-14 Tagen versandfertig
    Veröffentlichung:  April 2013  
    Genre:  Naturwissensch., Medizin, Technik 
     
    Chemie / Lebensmittelchemie / Kochen / Einmachen, Einlegen, Einkochen / Kochen# Konservieren und Einfrieren / Lebensmittel / Lebensmittelchemie / Lebensmitteltechnologie / Technologie / Lebensmitteltechnologie / TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
    ISBN:  9781461358701 
    EAN-Code: 
    9781461358701 
    Verlag:  Springer Us 
    Einband:  Kartoniert  
    Sprache:  English  
    Serie:  Food Science Text Series  
    Dimensionen:  H 254 mm / B 178 mm / D 17 mm 
    Gewicht:  583 gr 
    Seiten:  308 
    Zus. Info:  Paperback 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad­ uate food science major has evolved over the past 40 years. In most under­ graduate food science curricula, food processing has been taught on a commodity basis. In many programs, several courses dealt with processing with emphasis on a different commodity, such as fruits and vegetables, dairy products, meat products, and eggs. In most situations, the emphasis was on the unique characteristics of the commodity and very little empha­ sis on the common elements associated with processing of the different commodities. Quite often the undergraduate student was allowed to select one or two courses from those offered in order to satisfy the minimum standards suggested by the Institute of Food Technologists. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu­ ate food science major be required to complete at least one food processing course. The description of this course is as follows: One course with lecture and laboratory which covers general characteristics of raw food materials, principles offood preserva­ tion, processing factors that influence quality, packaging, water and waste management, and sanitation. Prerequisites: general chemistry, physics, and general microbiology.

      



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zurück zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2024
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2024
    Jetzt auch mit BitCoin bestellen!