SFr. 35.50
€ 35.50
BTC 0.001
LTC 0.234
ETH 0.0158


bestellen

Artikel-Nr. 27883934


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:



Autor(en): 
  • Charlie Carrington
  • The Atlas Cookbook: A Food Adventure 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   i.d.R. innert 2-7 Tagen versandfertig
    Veröffentlichung:  November 2019  
    Genre:  Ratgeber 
    ISBN:  9781743795385 
    EAN-Code: 
    9781743795385 
    Verlag:  Hardie Grant Publishing Group 
    Einband:  Kartoniert  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 240 mm / B 210 mm / D 25 mm 
    Gewicht:  870 gr 
    Seiten:  224 
    Illustration:  farb. Abb. 
    Zus. Info:  Paperback - Flexible plastic/vinyl cover 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    The Atlas Cookbook explores twenty countries across four regions, with 88 recipes that celebrate each location but embrace seasonal local ingredients, as each region also aligns with a season. Across the world, each established cuisine has an underlying backbone. Vietnamese food without fish sauce? Israeli cuisine without tehina? No chance. And yet so many dishes and ingredients cross borders, connecting us.

    The Atlas Cookbook taps in to this aspect of food, with recipes using foods appropriate for winter in Europe (Greece, Spain, Portugal, Italy, France), spring in South America (Columbia, Argentina, Peru, Brazil, Bolivia), summer in Asia (Thailand, Cambodia, China, Indonesia, Vietnam) and autumn in the Middle East (Iraq, Syria, Turkey, Lebanon, Israel). It explains the core ingredients from each country's cuisine, to show how the recipes and flavours are connected. And the seasonal ingredients for each destination are accessible all year round at supermarkets.

    The food in The Atlas Cookbook is vegetable-forward, and shareable, like an Avocado, bean and burnt kale salad from Brazil, or Smoked eggplant with Pistachio and vine leaves from Israel. The dishes are simple, but each recipe includes tips on presentation, to help you create a truly beautiful plate, and the book includes suggested menus for if you really want to put on an amazing meal.
      
     Empfehlungen... 
     Atlas Cookbook: In 80 Gerichten um die Welt - (Buch)
     Weitersuchen in   DVD/FILME   CDS   GAMES   BÜCHERN   



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zur├╝ck zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2021
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2021
    Jetzt auch mit Ethereum bestellen!