SFr. 200.00
€ 216.00
BTC 0.0037
LTC 2.998
ETH 0.076


bestellen

Artikel-Nr. 15332764


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:



Autor(en): 
  • Sirshendu De
  • Sourav Mondal
  • Suvrajit Banerjee
  • Stevioside: Technology, Applications and Health 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt)
    Veröffentlichung:  November 2013  
    Genre:  Naturwissensch., Medizin, Technik 
     
    Biochemie u. Chemische Biologie / Biochemistry (Chemical Biology) / Chemie / chemistry / Food Science & Technology / Fruit & Vegetable / ingredients / Lebensmittelforschung u. -technologie / Lebensmitteltechnik / Obst u. Gemüse / Steviosid / Süßstoff / Zusatzstoffe
    ISBN:  9781118350669 
    EAN-Code: 
    9781118350669 
    Verlag:  Wiley 
    Einband:  Gebunden  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 244 mm / B 170 mm / D 16 mm 
    Gewicht:  628 gr 
    Seiten:  240 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    Stevioside is one of the naturally occurring sweeteners, belonging to the diterpene glycoside family, which can be widely applied in food, drinks, medicine and consumer chemicals. It is a good dietary supplement, being non-calorific, thermally stable, non-toxic, with a sugar-like taste profile, and suitable for diabetics, phenylketonuria patients and the obese. It is also non-fermentable, and exhibits anti-carcinogenic, antioxidant and anti-hyperglycemic properties. Stevioside tastes about 300 times sweeter than 0.4% sucrose solution. Thus, it offers a reasonably rare combination of health benefits and taste benefits, making the extraction of stevioside is an area of active research for the food industry as well as academic food scientists.With the rapid increase in the popularity of stevioside as a sugar substitute, particularly with regard to its associated health benefits, there is a need for more efficient and feasible extraction processes for stevioside in the near future. This book offers an in-depth look at perhaps the major "sugar alternative of the future", up-to-date and in line with the latest global legislation regarding its suitability for consumption and its scope for application.

      



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zurück zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2024
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2024