|
Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
|
(Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!
Lieferstatus: |
Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt) |
Veröffentlichung: |
Dezember 2015
|
Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9781631590733 |
EAN-Code:
|
9781631590733 |
Verlag: |
Lingenbrink Georg |
Einband: |
Kartoniert |
Sprache: |
English
|
Dimensionen: |
H 259 mm / B 202 mm / D 22 mm |
Gewicht: |
611 gr |
Seiten: |
160 |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage. |
|