SFr. 65.00
€ 65.00
BTC 0.0032
LTC 1.352
ETH 0.0402


bestellen

Artikel-Nr. 27351923


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:



Autor(en): 
  • Tracy Brown Hamilton
  • Culinary Arts: A Practical Career Guide 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 2 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   i.d.R. innert 5-10 Tagen versandfertig
    Veröffentlichung:  Juli 2019  
    Genre:  Kinder- / Jugendbücher 
    ISBN:  9781538111734 
    EAN-Code: 
    9781538111734 
    Verlag:  Rowman & Littlefield Publishers 
    Einband:  Kartoniert  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 229 mm / B 152 mm / D 6 mm 
    Gewicht:  170 gr 
    Seiten:  108 
    Zus. Info:  Paperback 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    Welcome to the culinary arts field! If you're interested in a career in culinary arts, you've come to the right book. So what exactly do these people do on the job, day in and day out? What kind of skills and educational background do you need to succeed in these fields? How much can you expect to make, and what are the pros and cons of these various fields? Is this even the right career path for you? How do you avoid burnout and deal with stress? This book can help you answer these questions and more. This book, which includes interviews with professionals in the field, covers five main areas of this field that have proven to be stable, lucrative, and growing professions. ┐Chefs ┐Pop-up and traditional restaurant owners ┐Caterers ┐Media and art-related careers ┐Bakers

      
     Empfehlungen... 
     French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques f - (Buch)
     Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitche - (Buch)
     Student Lab Resources & Study Guide for Introducti - (Buch)
     Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourc - (Buch)
     The Sustainable Chef: The Environment in Culinary - (Buch)
     Food and Culinary Arts - (Buch)
     The Practical Side Of Culinary Arts Education - Ex - (Buch)
     The Soul Food Museum Story: Celebrating 400 Years - (Buch)
     Fruits and Nuts: Recipes and Techniques from the F - (Buch)
     American Diner Then and Now - (Buch)
     Weitersuchen in   DVD/FILME   CDS   GAMES   BÜCHERN   



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zur├╝ck zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2022
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2022